خانم مهندس زهرا اسماعیلی دانش­آموخته رشته مهندسی برق دانشکده فنی مهندسی خوی موفق به قبولی در مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون دانشگاه صنعتی شریف از طریق استعدادهای درخشان شده است. وی همچنین از دانشگاه­های صنعتی امیرکبیر و شهید بهشتی نیز بدون کنکور پذیرفته شده است. خانم مهندس اسماعیلی، تنها دانشجوی کارشناسی دانشگاه ارومیه می باشد که برای دو سال متوالی در سالهای 97 و 98 موفق به دریافت جایزه تسهیلات بنیاد ملی نخبگان گردیده است. ترجمه یک جلد کتاب در ضمینه سیستم های قدرت برای انتشارات جهاد دانشگاهی نیز در کارنامه افتخارات علمی ایشان جای دارد. چاپ یک مقاله کنفرانس با نمایه IEEE از پروژه کارشناسی خود با همکاری دکتر مرسلی از دیگر فعالیت های پژوهشی این دانشجوی نمونه است.

وی همچنین سابقه شرکت در بیش از 20 کارگاه علمی را در کارنامه خود دارد. شایان ذکر است نامبرده مقطع کارشناسی خود را طی هفت ترم با معدل 18.93 از دانشکده فنی مهندسی خوی به پایان رسانده است.

گروه آموزشی:
دانشکده