قابل توجه کلیه دانشجویان گرامی

با توجه به اینکه متاسفانه تعدادی از دانشجویان محترم بر روی دستگاه های مورد استفاده خود اعم از کامپیوتر، لپ تاپ، تبلت و گوشی موبایل؛ نرم افزارهای فیلتر شکن نظیر سایفون، تور، و... نصب نموده اند و متعاقب آن، همراه این نرم افزارها (بدون اطلاع کاربر) بد افزارهایی بر روی دستگاه های آنها بطور اتوماتیک نصب گردیده است که منجر به سرقت اطلاعات (Spoofing Attack) از دستگاه های مورد استفاده دانشجویان و ایجاد اختلال و ترافیک زیاد بر روی شبکه دانشگاه شده است.

لذا به منظور جلوگیری از موارد فوق تقاضا می شود سریعاً از اتصال به شبکه کابلی و Wi-Fi خودداری نموده و نرم افزارهای فوق الذکر را از روی دستگاه های مورد استفاده در شبکه دانشگاه حذف نمایید و سپس به شبکه کابلی و Wi-Fi دانشگاه متصل شوید. ضمناً جهت اطمینان از عدم وجود بد افزار در دستگاه های خود، از آنتی ویروس به روز شده و لایسنس دار استفاده نمایید.

در غیر اینصورت، بالاجبار مدیریت فناوری اطلاعات نسبت به مسدود نمودن اکانت (نام کاربری) اقدام و برابر مقررات رفتار خواهد نمود.

مدیریت فناوری اطلاعات

___________________________________________________________________________